La Fundació per a la Formació i l’Estudi Paco Puerto millora la seva presència a la xarxa amb una nova pàgina web

A la Fundació Paco Puerto volem continuar millorant. El nostre compromís amb els treballadors i treballadores de Catalunya ens converteix en una de les eines més importants per exercir el seu dret a la formació.

Durant l’any 2013, més de 12.600 persones van participar a 750 cursos de formació adreçats a persones aturades i a persones ocupades.

Aquesta confiança i, alhora, responsabilitat, fa que intentem millorar els nostres canals de comunicació amb les persones.
La nova pàgina web de la Fundació per a la Formació i l’Estudi Paco Puerto és més accessible, dinàmica i clara.

El nou portal ofereix:

Informació sobre l’oferta formativa disponible.
On trobaràs els cursos que responen als teus interessos i a les teves necessitats. L’oferta està separada per localitats, especialitats i sectors perquè et sigui més fàcil trobar el curs que necessites. Forma’t, no t’aturis!

Empresa
Oferim a les empreses i als seus treballadors i treballadores una gestió integral del procés de formació: anàlisi de necessitats formatives, disseny d’accions formatives, gestió del crèdit, execució d’accions formatives i avaluació de l’impacte de la formació.

Acreditacions
Cambridge, Microsoft, Consorci per a la Normalització Lingüística, Linux, CAP, certificats de professionalitat, Departament d’Ensenyament, Departament d’Agricultura, Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries, Google i Solidworks. 

També a la nostra pàgina web podeu conèixer les nostres instal·lacions i els nostres formadors.

Esteu convidats a visitar-nos al nostre espai : http://fundaciopacopuerto.cat/