identificar les condicions ambientals dels centres de treball, els procediments per avaluar-los i com fer propostes d'actuació.

Temperatures: fred, calor o disconfort tèrmic. De la identificació a la intervenció.


Foto

Les condicions ambientals dels llocs de treball, com la temperatura, la radiació, la humitat i la velocitat del aire, juntament amb el grau d’activitat de la feina i la roba que es porti, poden originar situacions de risc per a la salut dels treballadors i treballadores. Per aquest motiu, el Reial decret (RD) 486/1997 estableix amb caràcter general que les condicions ambientals dels llocs de treball no han de suposar un risc per a la salut dels treballadors i treballadores, i que en la mesura del possible tampoc han de constituir una font de incomoditat o molèstia, i estableix que s'han d'evitar les temperatures i les humitats extremes, els canvis bruscos de temperatura, els corrents d'aire molestos, les olors desagradables, etc

Català
Castellà


10/02/2012

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.