L'acord afecta la totalitat de treballadors i treballadores dels diferents centres de l'empresa a Catalunya

Signat un acord de gestió de la diversitat amb l'empresa SUPSA


CCOO ha signat un acord de gestió de la diversitat entre la representació sindical de CCOO i la direcció de l'empresa SUPSA. L'acord estableix, entre d'altres temes, l'acollida als treballadors i treballadores que s'incorporin a l'empresa, la no-discriminació, la flexibilitat en la jornada de treball així com l'assessorament en temes d'estrangeria i altres de caràcter sociolaboral.
 
Més enllà de l'acord signat amb el magatzem i les oficines centrals, que adjuntem en aquesta notícia, s'han signat 3 acords més amb les botigues de Lleida, Barcelona i Tarragona, cadascun d'ells amb diferent representació sindical. veure arxiu
02/12/2011

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.