Acció sindical en Salut Laboral: Idees i propostes per a la intervenció e l'empresa

Protecció de la treballadora embarassada o en periode de lactància


L'art. 26 de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals, contempla els drets deures i obligacions pel que fa a la "Protecció a la maternitat"

En aquest document et presentem una PROPOSTA DE PROCEDIMENT D'ACTUACIÓ EN CAS DE TREBALLADORA EMBARASSADA que pots utilitzar com a base per adaptar-lo a les condicions de treball, per això està pensada com una guia de discussió entre els Delegats de Prevenció i la Secció Sindical i / o el Comitè d'Empresa per obtenir així la proposta a mida que posteriorment podreu presentar a l'empresa.

Català
Castellà

 

Addenda català

Addenda castellà


 


01/05/2014

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.