Signades les taules salarials de la construcció 2021 de la província de Lleida

El 2 de novembre del 2021, s’han signat les taules salarials corresponents al 2021 del Conveni de la construcció i obres públiques de la província de Lleida, amb un increment  del 2,5 %, que serà efectiu a partir de la seva publicació i amb efectes retroactius des de l’1 de gener del 2021.

CCOO volem reconèixer la responsabilitat de la patronal lleidatana de la construcció que ha respectat els acords assolits a escala estatal i ha complert les seves atribucions, després del conflicte per la signatura de les taules salarials i del paper que hi ha tingut la patronal de Barcelona.

Des de CCOO esperem que en els pròxims dies, se signi el calendari laboral per a l’any 2022.

CCOO volem posar en relleu el sector de la construcció a Catalunya, més encara en un moment en què el sector està rebent una gran injecció de recursos públics que han d’ajudar les empreses a orientar les estratègies de lluita contra el canvi climàtic, l’eficiència energètica, que han de garantir un canvi de model sectorial que tingui un impacte positiu en les condicions salarials dels treballadors i treballadores.

Com sempre, el sindicat es posa a disposició d’aquells treballadors i treballadores que tinguin dubtes de com s’ha d’actualitzar el seu salari, una vegada es publiquin les taules.