Formació de llengua catalana a CCOO de Lleida


Foto L’oferta que des de la Fundació Paco Puerto i el Servei Lingüístic fem, a Lleida, és un curs de nivell de suficiència (C1) de 120 hores i un curs de nivell superior (C2), antic nivell D, de 90 hores. Aquests cursos no tenen certificació oficial i l’alumnat que vulgui el títol s’haurà de presentar a les proves de la Direcció General de Política Lingüística.

Els cursos estan subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i no tenen cost per a l’alumnat.

La preinscripció s’ha de fer a través del web de la Fundació Paco Puerto https://fundaciopacopuerto.cat/cursos/localitats, a partir del 21 de desembre del 2020. Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar al despatx de la Fundació Paco Puerto o al Servei Lingüístic de CCOO de Lleida (C. d’Enric Granados, 3-5, de Lleida, telèfon 973 26 36 66).

21/12/2020

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.