L'any passat, Lleida va ser la província que més accidents laborals mortals


Foto El 28 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball. I com cada any CCOO de Lleida ha elaborat  l'informe amb les dades de la sinistralitat laboral a la província de Lleida. L’informe inclou, a més, la valoració que fa el sindicat de les dades i les propostes sindicals per millorar la situació.

De les dades de l’informe, podem destacar que Lleida és la província que més accidents mortals ha registrat de tot Catalunya, el 2019, i que és la província on hi ha hagut l’increment més important en sinistralitat laboral respecte de tots els tipus d’accidents amb baixa durant la jornada i in itinere, i on el creixement dels accidents greus i mortals és molt important i significatiu.
28/04/2020

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.