A CCOO de Lleida

Atenció sindical a partir del 14 d'abril del 2020


Foto A causa de la COVID-19, CCOO de Lleida ha transformat els seus serveis d’assessorament presencial. El sindicat ha habilitat i ha reforçat l’assessorament telefònic i telemàtic, excepte en aquells casos que tinguin a veure amb terminis judicials inajornables.

El local de CCOO a Lleida és obert —el de Tàrrega, resta tancat—, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 2 del migdia. Tots els serveis del sindicat: assessorament primari, Gabinet Jurídic, CITE i les diferents àrees fan l’assessorament a través del telèfon.

Les línies d’atenció són les següents: la telefònica 933 100 000, i per Internet a https://consulta.ccoo.cat, on atenem consultes sobre les mesures generals, la gestió dels conflictes a les empreses i l’assessorament per a tothom. L’atenció es fa de les 9 del matí a les 7 de la tarda, de dilluns a divendres, i el dissabte i el diumenge de les 9 del matí a les 2 del migdia.
14/04/2020

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.