A Lleida, moltes propostes per a l'Assemblea sindicat oberta


Foto El 6 de febrer va tenir lloc a Lleida la sessió territorial de la segona Assemblea sindical oberta (ASO), hi van assistir més de cent delegats i delegades i afiliats i afiliades que van fer més de cinquanta propostes per construir el futur del sindicat. Propostes encertades, concretes, àmplies, innovadores, ecologistes, feministes…

L’assemblea va ser conduïda per Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, i Cristina Rodríguez, secretària general de CCOO de Lleida. Pacheco i Rodríguez van explicar quins eren els eixos sobre els quals s’establiria el debat i el funcionament de tot el procés de l’ASO. I que són:
1. Transició justa: energètica, climàtica, tecnològica, laboral i demogràfica
2. Feminisme
3. Identitat i diversitat
4. Repte generacional
5. Relació del sindicat amb les treballadores i treballadors de les noves realitats laborals i socials

L’ASO d’aquest 2020 du el títol: “Amb tu construïm el futur” i vol donar respostes als reptes actuals i futurs que té el món del treball i la societat. El procés participatiu es fa tant en l’àmbit territorial com en el federatiu i en el d’empresa, en una primera fase, després es fa una enquesta a tota l’afiliació i, finalment, es trien les propostes i es decideix quines formaran part del pla d’acció del proper congrés del sindicat. Aquesta última fase es farà en una assemblea d’àmbit català, al mes de juny, a Barcelona.

Si voleu contestar l’enquesta, feu clic aquí.
07/02/2020

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.