Actualitat

Convocatòria i documents del 9è Congrés de CCOO de Lleida

El lema que guiarà el congrés és: "La força dels treballs, la força del territori".

més informació »


Concentració de treballadors del comerç per un conveni digne

El sector del comerç de la província de Lleida no té conveni signat des de fa més d'un any, i és per aquest motiu que els seus treballadors i treballadores no han tingut cap pujada salarial.

més informació »


'lo Sindicat' digital, número 165

En aquest número, hi podeu trobar, entre d'altres notícies, la ressenya de la concentració “Ara toca” mobilitzar-se, la convocatòria dels actes de commemoració del 8 de Març i la informació i l'anàlisi de les dades de sinistrat laboral a Lleida.

més informació »


8 de Març, Dia Internacional de les Dones Treballadores, a CCOO de Lleida

Per commemorar aquest dia, CCOO de Lleida ha organitzat l'acció reivindicativa “Els carrers es tenyeixen de lila”.

més informació »


Ara toca! Mobilitzem-nos!

CCOO es va concentrar davant de la Subdelegació del Govern central a Lleida per reclamar que ara és el moment que els governs apliquin mesures perquè el cost de la crisi no recaigui sobre la classe treballadora.

més informació »


CCOO de Lleida puntualitza que l'adequació de les taules salarials que s'ha fet al sector agropecuari no significa un increment salarial

Davant les informacions sorgides aquests últims dies que “la nova campanya de la fruita s'iniciarà amb les taules salarials actualitzades, gràcies a la pressió sindical de la UGT-FICA de Catalunya”, CCOO de Lleida vol puntualitzar aquesta informació perquè creu que pot generar confusió.

més informació »


Ara toca! Mobilitzem-nos!

El proper 18 de febrer, CCOO es concentrarà davant de la Subdelegació del Govern central a Lleida per reclamar que ara els governs han d'aplicar mesures perquè el cost de la crisi no recaigui sobre la classe treballadora.

més informació »


L'empremta de la precarietat torna a deixar un increment de la sinistralitat laboral mortal a Lleida

Una vegada més, les dades facilitades pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya confirmen la lamentable evolució creixent de l'accidentalitat laboral mortal durant el 2020, que el sindicat denuncia de fa mesos.

més informació »


CCOO de Lleida alerta que el 2021 s'inicia amb més de 27.000 persones desocupades al nostre territori

Les dades de l'atur registrat aquest gener a Lleida mostren un ascens molt significatiu de la desocupació amb 27.425 persones que busquen feina. Són 869 persones més que el mes anterior i 6.285 persones més respecte del mes de gener de l'any passat.

més informació »


CCOO considera poc seriosa i simplista la proposta de pla de vacunació contra la COVID-19 per als treballadors i treballadores del camp

Per a CCOO, el que cal fer és revisar i modificar, en cas necessari, el protocol en matèria de seguretat laboral per la COVID-19 per a la campanya de la fruita aprovat l'any passat. El compliment d'aquestes normes bàsiques i mesures sanitàries és el que ens ha de donar tranquil·litat per afrontar la nova campanya de la fruita amb seguretat. CCOO exigeix a l'Administració un pla estructural, amb propostes específiques i consensuades amb tots els agents que participen en les campanyes agràries a la província de Lleida, i també la participació del sindicat en qualsevol reunió de qualsevol àmbit on es parli d'aquest tema per garantir la representació i els drets dels treballadors i treballadores del camp

més informació »


Assemblea per deliberar sobre els eixos de futur que ha d'establir el proper congrés

Durant l'assemblea es va presentar el guió dels documents per al Pla d'acció que ha de guiar el futur mandat i que s'elaboraran amb la participació generalitzada de l'afiliació.

més informació »


Mobilització del transport sanitari a Lleida

Continuen les mobilitzacions del col·lectiu de treballadores i treballadores del sector del transport sanitari a Catalunya.

més informació »


CCOO de Lleida torna a posar sobre la taula les seves propostes per dignificar les campanyes agràries

Aquest matí, el Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha convocat sindicats i patronal a una reunió per planificar la pròxima campanya de la fruita a la província de Lleida. En aquesta reunió, CCOO de Lleida ha fet un balanç negatiu de la darrera campanya agrària i ha tornat a posar sobre la taula les propostes que el sindicat ja va presentar al juliol per resoldre els problemes endèmics que afecten les campanyes agràries i les persones que hi treballen.

més informació »


Els mossos de trànsit no han pogut garantir els serveis durant les festes de Nadal a la Regió Policial Pirineu

El Sector de Mossos de CCOO de Catalunya denuncia que no s'han pogut garantir els serveis mínims del torn de nit a la Regió Policial Pirineu, entre els dies 22 de desembre del 2020 i el 8 de gener del 2021 a Vielha, Tremp i la Seu d'Urgell.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord sobre el Conveni del metall de Lleida

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament el principi d'acord sobre el Conveni per a la indústria siderometal·lúrgica de la província de Lleida, assolit avui per la patronal FEMELL i els sindicats CCOO i UGT, ja que recull les principals reivindicacions plantejades per la part social.

més informació »


CCOO de Lleida ha signat aquest matí el conveni de pastisseries de Lleida

Aquest conveni feia set anys que no se signava, CCOO de Lleida valora molt positivament aquesta signatura perquè s'ha aconseguit desbloquejar una situació insostenible amb un conveni desfasat que perjudicava els treballadors i treballadores del sector.

més informació »


CCOO de Lleida signa el Pacte social per Lleida

Com a organització sindical volem destacar que encarem els reptes de futur col·locant el treball com a eix per posar al centre les persones i les seves necessitats bàsiques. El treball ha de ser la força per democratitzar la ciutat.

més informació »


CCOO d'Educació de Lleida presenta mocions als ajuntaments: centres educatius i COVID-19

CCOO d'Educació de les Terres de Lleida ha presentat una moció a l'Ajuntament de Lleida i als ajuntaments de totes les capitals de comarca de la província en la qual demana que el Departament d'Educació assumeixi la seva responsabilitat vers els infants i els docents quant a les mesures preventives per evitar el contagi de la COVID-19.

més informació »


Exposició “Violència Antisindical”, mira-la de l'ordinador estant

La Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya ha elaborat la versió virtual de l'exposició “Violència Antisindical”.

més informació »


Preguntes freqüents sobre el coronavirus

CCOO de Catalunya ha posat en marxa un servei d'assessorament per a tots els treballadors i treballadores per a consultes laborals relacionades amb la crisi del coronavirus. Les consultes es resoldran online en un termini màxim de 24 hores.

més informació »


La Diputació de Lleida dona suport al manteniment de les oficines del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers a les Terres de Lleida

Un any més, les oficines del CITE de CCOO de Catalunya a les Terres de Lleida han rebut el suport de la Diputació de Lleida. Aquest suport garanteix la continuïtat de les oficines del CITE a la demarcació de Lleida des d'on es dona assessorament gratuït en matèria d'estrangeria. A més, des les oficines del CITE també es fan assemblees informatives sobre drets i deures laborals i sobre el marc jurídic d'estrangeria adreçades a treballadors i treballadores estrangers i actuacions de sensibilització de la ciutadania sobre la realitat del fet migratori a Catalunya.

més informació »


La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.