Actualitat

L'aturada econòmica, provocada per l'estat d'alarma, desestabilitza el mercat de treball lleidatà

Els resultats de l'atur registrat al mes de març reflecteixen la situació que ha provocat l'emergència sanitària de la COVID-19, i l'estat d'alarma i la paràlisi econòmica que se n'han derivat. Com sempre les persones amb ocupacions que tenen les condicions laborals més precàries han estat les primeres a sortir expulsades del mercat de treball.

més informació »


'lo Sindicat digital', número 157

En aquest número, hi podeu trobar, entre d'altres, la informació sobre la transformació de l'atenció sindical a causa de la COVID-19, les dades laborals en aquest moment de crisi sanitària, la commemoració del Dia Internacional de les Dones, i l'Informe sobre la situació de les dones al món laboral a Lleida.

més informació »


Vídeos informatius sobre el coronavirus

CCOO de Catalunya ha elaborat una sèrie de vídeos d'assessorament laboral davant les conseqüències provocades per la crisi sanitària del coronavirus causant de la COVID-19.

més informació »


Infografies sobre el coronavirus

CCOO de Catalunya ha elaborat diverses infografies per fer més clars alguns conceptes relacionats amb el coronavirus i amb les noves normatives que hi fan referència.

més informació »


Campanya de la renda 2019

CAMPANYA NOMÉS EN LÍNIA. Inici: 20 d'abril del 2020. No és possible fer-la presencialment. Has de trucar al telèfon o escriure a l'adreça electrònica que correspongui segons el territori on vius o treballes.

més informació »


Transformació de l'atenció sindical a causa de la COVID-19

El local de Lleida capital estarà tancat del 30 de març al 9 d'abril, hi haurà, però, atenció de les 9 del matí a les 7 de la tarda, de dilluns a divendres, i el dissabte de les 9 del matí a les 2 del migdia.

més informació »


Local de CCOO a Tàrrega

A causa de la situació excepcional provocada pel COVID-19, el local de CCOO de Lleida a Tàrrega estarà tancat, en principi, fins al 30 de març. Si teniu qualsevol dubte de tipus laboral podeu trucar al telèfon de CCOO de Lleida: 973 26 36 66 o acudir al local de Lleida (c. d'Enric Granados, 3).

més informació »


Preguntes freqüents sobre el coronavirus

CCOO de Catalunya ha posat en marxa un servei d'assessorament per a tots els treballadors i treballadores per a consultes laborals relacionades amb la crisi del coronavirus. Les consultes es resoldran online en un termini màxim de 24 hores.

més informació »


Informacions sobre l'evolució del coronavirus COVID-19 respecte del món del treball

Tota la informació per a empreses i persones treballadores sobre les actuacions vinculades a les situacions que es puguin produir per l'efecte del coronavirus Sars-Cov-2

més informació »


CCOO de Lleida ha presentat l'informe sobre la situació laboral de les dones a Lleida amb motiu de la commemoració 8-M

El 6 de març, ha tingut lloc a CCOO de Lleida una assemblea en el marc de la qual s'ha presentat l'Informe de dades sobre la situació laboral de les dones a Lleida, amb motiu dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones.

més informació »


Assemblea de joves sindicalistes

A l'assemblea es va debatre sobre els temes que més preocupen els joves treballadors i treballadores, com les condicions que suporten dins el mercat laboral, l'ecologisme i el feminisme...

més informació »


La plantilla de l'Ajuntament d'Alcarràs denuncia la paralització de l'aplicació de la valoració de llocs de treball

Decisió unilateral de l'equip de govern municipal.

més informació »


CCOO participa en un debat sobre el dret al treball sexual

CCOO es declara en contra del tràfic de persones i l'explotació laboral, en general i, per tant, en contra del tràfic de persones amb finalitats d'explotació sexual.

més informació »


Commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, a CCOO de Lleida

El sindicat a Lleida ha preparat diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones aquest 2020.

més informació »


Delegades de Lleida van a l'assemblea d'inici dels actes del 8 de Març, a Barcelona

Una trentena de delegades i afiliades de CCOO de Lleida van anar el 18 de febrer a l'assemblea de dones al Casino l'Aliança del Poblenou de Barcelona que iniciava les commemoracions i mobilitzacions per al 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

més informació »


CCOO de Lleida ha exposat al Parlament de Catalunya els estudis i projectes de creació de les Rodalies de Lleida i dels trens Avant Lleida-Barcelona

A la reunió celebrada aquest matí al Parlament de Catalunya, Cristina Rodríguez, secretària general de CCOO de Lleida, i Alberto Puivecino, secretari general del Sector Ferroviari de CCOO de Lleida, han presentat i explicat detalladament els dos estudis i projectes elaborats pel sindicat.

més informació »


A Lleida, moltes propostes per a l'Assemblea sindicat oberta

El 6 de febrer va tenir lloc a Lleida la sessió territorial de la segona Assemblea sindical oberta (ASO), hi van assistir més de cent delegats i delegades i afiliats i afiliades que van fer més de cinquanta propostes per construir el futur del sindicat.

més informació »


CCOO signa el Conveni de la construcció de Lleida

Increments salarials per sobre del 2,25 %.

més informació »


La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.