Vaga el 3 d'abril i vaga indefinida des del 8 d'abril

Mobilitzacions a Codorniu


Davant el posicionament immobilista de la direcció de Codorniu en relació a la negociació de l’ERO, CCOO va plantejar ahir en assemblea de delegats un calendari d’intenses mobilitzacions, que conclouran amb la convocatòria de vaga indefinida a partir del proper dia 8 d’abril.

Durant el matí d’ahir dimarts, i a causa de la poca predisposició mostrada per la direcció de Codorniu per abordar una negociació que permeti avançar en la consecució d’un acord en el marc de la negociació de l’ERO, s’ha celebrat una assemblea de delegats i delegades on ha estat aprovat per unanimitat el calendari de mobilitzacions presentat per CCOO, que es duran a terme a partir d’avui dimecres, 27 de març, amb l’objectiu de desbloquejar la negociació.

En aquestes mobilitzacions es contempla la convocatòria d’una jornada de vaga per dimecres que ve, dia 3 d’abril, així com la convocatòria de vaga indefinida a partir del proper dia 8 d’abril. Aquestes dues convocatòries de vaga es registraran avui al matí al Departament de Treball.

Les principals reivindicacions de CCOO són, d’una banda, la negociació amb caràcter urgent de les mesures plantejades a l’ERO presentat per la direcció de l’empresa, amb la finalitat de concloure el període de consultes amb un acord on s’esmorteeixi l’impacte traumàtic de les extincions de contractes plantejades, i d’altra banda la consecució d’un pla industrial que garanteixi la viabilitat de l’empresa, per la qual cosa exigim la creació d’una comissió de treball formada per la representació dels treballadors i la direcció que permeti abordar l’elaboració d’aquest pla industrial amb garanties de futur per a la companyia i la seva plantilla.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 27 de març de 2019
27/03/2019

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.