Prestacions per maternitat, paternitat, risc durant embaràs i risc durant lactància natural.

Reglament regulador de les prestacions econòmiques per maternitat, paternitat, risc durant l'embaràs i risc durant la lactància natural


El Reial Decret 295/2009, de 6 de maig, regula les prestacions econòmiques de la Seguretat Social previstes als articles 133 Bis a 135 Ter de la Llei General de Seguretat Social respecte a les situacions de maternitat, paternitat, risc durant embaràs i risc durant lactància natural. Respecte a aquests prestacions aquest reglament regula:

- Les situacions protegides.
- El naixement, durada i extinció del dret.
- Els beneficiaris.
- El càlcul de la prestació.
- La incidència d'una IT en aquestes situacions.
- Tramitació i pagament de la prestació.


Accés al document
08/10/2013

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.