Salut Laboral

Llei de prevenció de riscos laborals


El marc jurídic de la prevenció de riscos laborals compta amb la Llei de Prevenció de Riscos Laborals com a norma central respecte a la regulació, entre altres de:

- Les obligacions empresarials i drets dels treballadors en matèria de prevenció de riscos laborals (pla preventiu, avaluació de riscos laborals, planificació de la activitat preventiva, formació, equips de protecció individual, mesures d'emergència, vigilància de la salut, coordinació d'activitats preventives, protecció maternitat i de treballadors especialment sensibles a determinats riscos).
- La participació dels treballadors a través dels seus representants específics en seguretat i salut en el treball.
- La regulació dels serveis de prevenció. 

  Accés al document
04/10/2013

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.