Normes i reglaments Representació Recursos Que fem

Portal de la transparència

Avui dia, el conjunt de la nostra afiliació espera de CCOO que li oferim plenes garanties en el nostre exercici de representació, tal i com ho exigeixen a la resta d’institucions i organitzacions que gestionen els interessos generals i els recursos públics, ja siguin organitzacions polítiques, socials o governamentals. L’increment del nivell d’exigència de la societat a l’hora d’exigir a les organitzacions que rendeixin comptes s’ha de considerar com un valor molt positiu i s’ha de reforçar amb l’acompanyament de polítiques que afavoreixin la transparència de la gestió dels recursos, les actuacions i les funcions de cada organització i de les persones que les conformen.

Per aquesta raó, CCOO ha reafirmat aquest compromís amb la societat des del seu màxim òrgan de direcció, el Consell Confederal, que el passat 4 de març de 2015 va aprovar un document de bones pràctiques de govern i un codi ètic per a l’exercici de la nostra funció com a sindicat, tant de les nostres organitzacions confederals, com del conjunt de sindicalistes que les conformem.

CARTELL DE TRANSPARÈNCIA (actualitzat a 30 de juny de 2018)

DOCUMENT DE TRANSPARÈNCIA (actualitzat a 30 de juny de 2018)             
             
En aquest sentit, CCOO d’Indústria de Catalunya volem refermar el nostre compromís amb les decisions de la nostra confederació i seguir treballant en la línia que havíem iniciat amb la presentació de la nostra gestió en el format “Els comptes clars”, però hem volgut fer una passa més enllà i desenvolupar un àmbit més transversal de la nostra política de transparència en la informació, posant a disposició de la nostra afiliació i del conjunt de treballadors aquest espai web, que permet accedir de forma àgil a tot un ventall d’informació que és el reflex de la gestió de la feina diària i dels recursos de la nostra federació:

  • Qui som, a qui representem i a qui organitzem
  • Normes, estatuts i reglaments amb els quals treballe
  • Els nostres recursos patrimonials, econòmics i humans
  • El nostre àmbit d’actuació i el detall de la nostra activitat sindical
Amb aquest espai web, CCOO d’Indústria de Catalunya reafirmem el compromís de la nostra organització confederal de reforçar els instruments de transparència de la gestió dels nostres recursos i de la nostra activitat sindical, ja que hi trobaràs un reflex fidel de la federació, mitjançant una anàlisi i balanç de la nostra organització i de la nostra gestió. Aquest espai web és un exemple més de la nostra aposta ferma per incrementar les garanties dels nostres afiliats i afiliades en l’accés a la informació i fomentar la seva participació en les polítiques de la federació, amb un compromís clar de transparència davant les legítimes exigències socials que, com a ciutadania, reivindiquem a les nostres organitzacions i als nostres representants.

Volem que ens ajudis a millorar aquesta eina i que ens traslladis aquelles propostes que consideris que millorarien la gestió de la informació, amb la ferma voluntat de seguir reforçant la transparència. Junts millorarem i farem créixer la nostra federació. Exigeix! Participa!

 

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.