Altres notícies

CCOO d'Indústria organitza una jornada sobre el present i el futur del sector de l'automòbil

Demà dimarts, 22 d'octubre, a partir de les 10 hores, al Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell.

més informació »


CCOO d'Indústria organitzem una jornada sobre el futur del sector de l'automòbil

CCOO d'Indústria de Catalunya estem preparant una jornada per analitzar els reptes sindicals davant la transformació de la indústria de l'automoció a Catalunya i a l'Estat, que tindrà lloc el proper 22 d'octubre al Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell.

més informació »


CCOO dona suport a la mobilització del col·lectiu de jubilats de BASF per la retallada de beneficis socials

La Secció Sindical de CCOO a BASF va fer una assemblea ahir amb el col·lectiu de treballadors i treballadores ja jubilats per recollir les seves reivindicacions, en la qual es van acordar diverses accions per exigir a l'empresa que es mantinguin els seus drets. La primera serà una concentració el proper dilluns, 21 d'octubre, a partir de les 10 hores, a les portes de BASF. També es convocarà una altra concentració el dia 25 d'octubre, coincidint amb l'acte de commemoració del 50 aniversari de BASF a Tarragona.

més informació »


Nova manifestació contra els ERO del Grup Amplifon

Aquest dimecres, 16 d'octubre, sortiran en manifestació des de la fàbrica de Microson (carrer de Pere IV, 160) i aniran fins a l'Hotel Ilunion (carrer de Ramon Turró, 196-198), on hi ha prevista una nova reunió de negociació dels expedients del Grup Amplifon.

més informació »


Nova concentració dels treballadors i treballadores de Microson en defensa dels llocs de treball

Coincidint amb la reunió de mediació entre empresa i representació de la plantilla que ha convocat la Inspecció de Treball, en el marc del període de consultes de l'expedient, es concentraran a partir de les 9.45 hores davant la seu dels Serveis Territorials de Treball de Barcelona, per manifestar el seu suport als membres de la comissió negociadora.

més informació »


Gran concentració en defensa de la indústria i dels llocs de treball

Centenars de treballadores i treballadors de Prysmian Group, TE Connectivity, Microson i Mon-Pa s'han concentrat aquest 9 d'octubre davant del Parlament de Catalunya en defensa dels llocs de treball i contra els ERO presentats per les respectives empreses, i per exigir al Govern que s'implementi el Pacte nacional per la indústria que ha de garantir la sostenibilitat de la indústria a Catalunya.

més informació »


Imatges de la concentració davant del Parlament d'empreses afectades per ERO

Dimecres 9 d'octubre del 2019.

més informació »


Demà, nova jornada de vaga parcial a la delegació de telecomunicacions d'Elecnor de Sabadell

El comitè d'empresa manté les jornades de vaga parcial convocades, a l'espera d'una resposta de la direcció d'Elecnor a les propostes per millorar les condicions laborals de la plantilla.

més informació »


Jornada de mobilització contra els ERO del Grup Amplifon

Aquest dijous, 10 d'octubre, faran una manifestació al matí i una concentració per la tarda.

més informació »


CCOO exigeix al Govern que prengui mesures en defensa de la indústria

Davant les declaracions de la portaveu del Govern sobre els ERO de General Cable.

més informació »


Concentració de les treballadores i treballadors jubilats d'Endesa davant el consolat italià a Barcelona

Aquest dimecres, 9 d'octubre, hi ha una nova mobilització de les treballadores i treballadors jubilats d'Endesa contra la retallada de beneficis socials que els està aplicant l'empresa de forma unilateral. A les 11 hores es concentraran davant la seu del consolat italià a Barcelona (carrer de Mallorca, 270) per traslladar el seu malestar i rebuig davant les polítiques de retallades que la italiana Enel, propietària d'Endesa, està aplicant als treballadors i treballadores de la companyia elèctrica.

més informació »


Gran concentració en defensa dels llocs de treball a Prysmian Group, TE Connectivity i Microson

L'objectiu de la concentració és demanar el suport del Parlament perquè intercedeixi davant les multinacionals Prysmian Group (que ha comprat General Cable), el Grup Amplifon i TE Connectivity en defensa de l'ocupació i de la continuïtat industrial de les plantes afectades.

més informació »


Les treballadores i treballadors de General Cable es mobilitzen contra el tancament de la planta de Manlleu

Aquest dissabte, 5 d'octubre, s'ha convocat una manifestació a Manlleu contra l'ERO i en defensa dels lloc de treball, que estarà encapçalada pels secretaris generals de CCOO d'Indústria de Catalunya i de CCOO del Vallès Oriental - Maresme - Osona.

més informació »


El Comitè d'Empresa d'Elecnor convoca diverses jornades de vaga parcial a la delegació de Sabadell

Davant la impossibilitat d'arribar a un acord amb la direcció d'Elecnor per millorar les condicions laborals de la plantilla, el comitè d'empresa de la delegació de telecomunicacions que Elecnor té a Sabadell ha convocat diverses jornades de vaga parcial els mesos d'octubre, novembre i desembre per forçar l'empresa a desbloquejar aquesta situació. Durant aquestes jornades de vaga es faran dues hores d'aturada a l'inici de cada torn de treball. Les primeres es faran els dies 4, 11, 18 i 25 d'octubre.

més informació »


Nova jornada de vaga a TE Connectivity contra l'ERO

Demà dijous, 3 d'octubre.

més informació »


Dos delegats de prevenció d'empreses auxiliars s'incorporen a la coordinadora de seguretat de la parada de Repsol

CCOO d'Indústria valorem molt positivament aquest fet, ja que era una demanda llargament reivindicada pel sindicat, que permetrà coordinar millor les mesures de seguretat  i activitat preventiva de les contractes de Repsol durant l'aturada de l'activitat per a fer tasques de neteja i manteniment de les instal.lacions de la petroquímica.

més informació »


Valoració de l'informe de la Inspecció de Treball sobre el sector carni

Roda de premsa feta el dilluns 30 de setembre del 2019.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO que planteja General Cable

Davant les intencions del Grup General Cable de presentar un ERO per tancar les fàbriques de Manlleu i de Montcada i Reixac i acomiadar uns 600 treballadors i treballadores, segons ha informat aquest matí la direcció del grup, CCOO d'Indústria de Catalunya manifesta el seu rebuig absolut a aquest expedient.

més informació »


Concentració per la readmissió de la treballadora acomiadada per UTE Enllumenat

Demà dijous, 26 de setembre, a les 16.30 hores, a la Plaça Sant Miquel de Barcelona.

més informació »


La plantilla de TE Connectivity es mobilitza contra l'ERO

Dijous, 26 de setembre, faran una jornada de vaga de 24 hores que començarà a les 6 h del matí i finalitzarà a les 6 h del divendres 27. Coincidint amb la jornada de vaga, faran una assemblea a les 12.30 h, davant de la fàbrica (polígon industrial Pla del Coll, carrer de Tordera, 6) per informar de la primera reunió amb l'empresa i decidir les pròximes accions.

més informació »


Les treballadores i treballadors jubilats d'Endesa inicien mobilitzacions davant la pèrdua de beneficis socials

L'empresa els ha comunicat la pèrdua del dret de bonificació de la tarifa elèctrica, que des de fa molts anys tenen els treballadors i treballadores del sector elèctric, inclosos els jubilats i els seus vidus/vídues. En aquest escenari, CCOO d'Indústria obre un calendari de mobilitzacions per exigir a Endesa que reverteixi aquest mesura i respecti els drets i beneficis socials acordats amb la representació sindical de la plantilla. La primera serà una concentració davant el Departament de Treball, el 25 de setembre.

més informació »


CCOO prepara mobilitzacions contra els ERO presentats pel Grup Amplifon

CCOO convoca les treballadores i treballadors de Microson i Amplifon a concentrar-se davant la botiga Gaes del Grup Amplifon del carrer Casp, 22, de Barcelona els dies 26 de setembre i 2 d'octubre en defensa dels llocs de treball i contra els ERO presentats.

més informació »


La Coordinadora de CCOO dels Polígons Petroquímics de Tarragona es reuneix en assemblea per decidir les pròximes accions de cara a la parada del mes d'octubre

Reunió feta avui.

més informació »


Les treballadores i treballadors de MON-PA es mobilitzen en defensa dels llocs de treball

Serà dimarts, 17 de setembre, coincidint amb la reunió entre la direcció de l'empresa i la representació sindical de la plantilla. CCOO d'Indústria de Catalunya donem total suport a la mobilització i acompanyarem els treballadors i treballadores en aquesta concentració, en la qual també exigirem a l'empresa que els pagui els dos mesos de salari que deu a la plantilla.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO anunciat per Microson

Davant el preavís que ha fet la direcció de Microson anunciant la presentació d'un expedient d'acomiadament col·lectiu parcial que afecta al centre de treball de Barcelona, CCOO d'Indústria manifesta el seu rebuig absolut a aquesta mesura i exigeix a la direcció de l'empresa que reconsideri la seva decisió i obri una mesa de diàleg amb la representació de la plantilla.

més informació »


CCOO rebutgem l'ERO que ha presentat l'empresa MON-PA per acomiadar 96 persones

CCOO considerem que aquesta mesura és del tot desproporcionada i injusta, i denunciem que s'ha executat de mala fe per part de la direcció de l'empresa. Així mateix, hem sol·licitat a l'empresa que es paguin les dues últimes mensualitats que deu a la plantilla i l'instem a buscar solucions que garanteixin la continuïtat de l'activitat i l'articulació de mesures no traumàtiques per a la plantilla.

més informació »


Publicat al BOP el Conveni de pastisseria de Barcelona per al període 2019-2020

El Conveni de pastisseria de la província de Barcelona per al període 2019-2020 s'ha publicat en el BOP de Barcelona, de 19 d'agost de 2019.

més informació »


Gran mostra de suport als delegats de CCOO acomiadats per SLM

Al voltant de 300 persones s'han concentrat a la Ciutat de la Justícia en una gran mostra de suport i solidaritat amb els 3 delegats de CCOO acomiadats, han denunciat l'actitud antisindical d'SLM i han exigit la seva readmissió.

més informació »


Concentració a la Ciutat de la Justícia per a la readmissió dels delegats acomiadats per SLM-T12

Coincidint amb la celebració del judici per la persecució sindical a SLM-T12, CCOO d'Indústria de Catalunya convoca una concentració de suport als tres delegats del sindicat acomiadats per exigir a les direccions d'SLM-T12 i del Grup Sesé la seva readmissió.

més informació »


Inici de mobilitzacions a Elix Polymers

A la Canonja (Tarragonès).

més informació »


La plantilla de l'aigua de Viladrau (Nestlé Waters España S.A.) d'Arbúcies desconvoca la vaga prevista per avui divendres, 2 d'agost

Ratificació del preacord aconseguit amb l'empresa en la mediació.

més informació »


CCOO convoca una concentració a Vic per la devolució de les quotes als falsos cooperativistes del sector carni

Demà dijous, 1 d'agost, a les 11 hores, a l'edifici El Sucre.

més informació »


CCOO d'Indústria valora molt positivament el preacord previ a la vaga al qual s'ha arribat a l'aigua de Viladrau (Nestlé Waters España S.A.)

Es podria desconvocar la vaga prevista per al divendres 2 d'agost.

més informació »


Informe 'Metamorfosi i renaixement del sector de l'automoció a Catalunya'

Presentació en roda de premsa el dimarts 30 de juliol de 2019.

més informació »


La plantilla de l'aigua de Viladrau (Nestlé Waters España S.A.) d'Arbúcies convoca una vaga per al proper divendres 2 d'agost

Disconformitat amb l'empresa a l'hora de l'aplicació de l'increment salarial.

més informació »


CCOO exigim a patronal i administracions un increment de la prevenció i la seguretat al polígon petroquímic de Tarragona

CCOO hem analitzat en roda de premsa els darrers accidents laborals que s'han produït al sector químic de la província de Tarragona, un dels quals va ser mortal, i exigim a la patronal AEQT i a les administracions pertinents que es revisin els protocols de seguretat existents per garantir la seva efectivitat i evitar nous accidents.

més informació »


Vaga a Castellar Vidrio davant el bloqueig de les negociacions del conveni

CCOO donem suport a la mobilització i les reivindicacions de la plantilla i exigim a la direcció de l'empresa un canvi de posicionament. CCOO entenem que és hora de recuperar les condicions salarials i laborals que es van veure retallades en l'anterior conveni.

més informació »


Horari d'estiu d'atenció al públic de CCOO d'Indústria de Catalunya

Horaris d'estiu de la federació i els locals de CCOO d'Indústria als territoris

més informació »


El TLC dona la raó a CCOO i UGT en la quantitat del salari del personal eventual del sector de majoristes de fruites i verdures de Lleida

El laude arbitral dona la raó als sindicats i estableix que només hi ha un salari mínim de 12.600 euros anuals i que no hi pot haver discriminació entre treballadors i treballadores fixos i eventuals. El preu per hora dels treballadors eventuals s'ha de calcular dividint els 12.600 euros entre les hores de treball efectiu establertes en el conveni de referència i, per això, fixa el seu salari/hora en 7,08 euros.

més informació »


Més coordinació per millorar la salut laboral al Grup Roca

El 19 de juliol es va reunir a Madrid la coordinadora de CCOO d'Indústria del Grup Roca, a la qual van assistir-hi representants del sindicat dels centres de treball de Madrid, Barcelona, ¿¿Burgos i Navarra. Junts van analitzar la situació de les plantes de fabricació, els bons resultats de les eleccions sindicals i les últimes inversions que s'han realitzat. Van acordar crear un grup de treball que coordinarà l'activitat del sindicat en salut laboral.

més informació »


© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.