CCOO i UGT convoquem una concentració davant la mediació de vaga de neteja d’edificis i locals de Catalunya

Des de CCOO i UGT fa uns quants mesos que negociem el conveni de neteja d’edificis i locals de Catalunya, i ens trobem a les portes de la vaga del sector. Per això convoquem una concentració de delegades i delegats de neteja d’edificis i locals de Catalunya amb motiu de la mediació de la vaga.

Des de l’inici de la negociació, CCOO i UGT sempre hem defensat que el conveni ha de descansar sobre tres potes: per una banda el sector necessita uns increments salarials que ens permetin guanyar-nos la vida amb salaris dignes; així com la regulació de la contractació; i millores socials.

Hem convocat vaga pel 15 i 16 de desembre. És per això, que atesa la situació actual, creiem que és important convocar a les delegades i delegats de CCOO i UGT  a una concentració del sector el proper 13 de desembre de 2022 a les 9:30h amb l’objectiu de pressionar la patronal mentre transcorre la mediació de la vaga. La concentració es realitzarà davant de la seu de Direcció General Relacions Laborals (C/ de Sepúlveda, 148), que acullirà la mediació de vaga

UGT i CCOO continuarem lluitant per un conveni digne!  Perquè Som Essencials.

Agenda: Concentració 13 de desembre, 9:30 hores, davant la seu de la Direcció General de Relacions Laborals  (C/Sepúlveda, 148).