Des de CCOO EDUCACIÓ denunciem els abusos i les discriminacions que genera el decret de plantilles

El passat dijous 9 de juny es van publicar les adjudicacions provisionals docents. CCOO Educació, després de fer una anàlisi de les dades, hem extret unes conclusions molt preocupants:

8 de cada 10 places de tota Catalunya estan donades a proposta de la direcció!

Només el 20% (2 de cada 10) queden per elecció.

Això significa que el personal interí que no ha estat confirmat, i que hauria d’ocupar una nova vacant, molt possiblement no l’aconseguirà. Per molt baix que sigui el seu número, és molt possible que no tingui l’estabilitat d’una plaça durant tot el curs vinent, i torni a fer substitucions, si es dona el cas. Això succeeix perquè el 80% de les places són blindades per les propostes de direcció.

Aquí podeu veure el vídeo de la roda de premsa on presentem un dossier (adjuntat a sota) on es poden veure les dades genèriques de tota Catalunya i per cada servei territorial. En el dossier també es pot trobar el contenciós (que s’ha admès a tràmit) per derogar aquests decrets que permeten aquesta falta de democràcia.

Explica’ns el teu testimoni per denunciar-ho

CCOO Educació hem denunciat les arbitrarietats que s’estan donant en algunes adjudicacions provisionals. És per això que hem impugnat el decret de direccions i la seva aplicació en el Decret de Provisió. Però necessitem recopilar el màxim d’informació possible i totes les possibles arbitrarietats i abusos que aquest sistema està produint per denunciar-ho i fer-ho públic.

És per això que et demanem que ens expliquis si has patit alguna situació d’arbitrarietat en el procés d’adjudicacions provisionals. També si tenint un número molt baix en la borsa de treball docent, t’has quedat sense l’adjudicació d’una vacant, obtenint-la normalment en cursos anteriors.

Les teves dades seran protegides i tractades anònimament, però necessitem les teves dades personals per posar-nos en contacte amb tu per resoldre dubtes i aclariments que ens puguin sorgir.

Explica’ns si has patit alguna situació d’arbitrarietat

https://educaccio.cat/2022/noticies/adjudicacions-provisionals-has-patit-alguna-arbitrarietat-o-discriminacio/?utm_source=whatsapp