Col·labora amb la cistella solidària amb les famílies treballadores palestines

A petició d’una de les organitzacions contrapart amb la qual hem treballat a Palestina al llarg dels darrers anys, Democracy Workers’ Right Center (DWRC), hem acordat posar en marxa aquesta campanya de recollida d’aliments per a les famílies treballadores de Gaza.

Els més de set mesos d’atacs indiscriminats contra la Franja de Gaza per part d’Israel signifiquen, a més de mort i destrucció, setmanes i setmanes de desocupació per a la majoria de la mà d’obra palestina, tant a Gaza com a Cisjordània.

Fa set mesos que sobreviuen contra vent i marea, sense indemnitzacions ni subsidis, ja que no hi ha cap sistema de seguretat social ni prestacions per desocupació. Pocs van arribar a obtenir les seves indemnitzacions per final de servei pels seus períodes d’ocupació, fins i tot abans del 7 d’octubre del 2023.

Molts no es poden permetre ni tan sols els aliments més bàsics, quan n’hi ha.

Per això, la Secretaria Confederal d’Internacional, Cooperació i Migracions, juntament amb la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya, que actualment manté en vigor un projecte de cooperació amb DWRC, hem decidit posar en marxa aquesta campanya per ajudar amb cistelles solidàries d’aliments els nostres companys i companyes palestins.


A la infografia es pot veure els valors que serveixen per proporcionar cistelles d’aliments frescos i productes secs per família en el cost estimat (també variable) que ens han facilitat perquè cadascú pugui fer les donacions que consideri oportunes.

La nostra Fundació Pau i Solidaritat canalitzarà després tota l’ajuda rebuda cap a Palestina, perquè es distribueixi.

Es tracta de necessitats urgents i bàsiques, per la qual cosa us demanem que contribuïu a fer-ne la màxima difusió possible als centres de treball perquè, entre tots i totes, aconseguim fer arribar una donació important.


Us agraïm per endavant tota l’ajuda que pugueu endegar, així com la difusió a xarxes socials i el seguiment que pugueu dur a terme d’aquesta nova acció solidària que promovem des de CCOO per donar suport a la classe treballadora palestina.