La plantilla de l'Hotel Monterrey ratifica àmpliament l'acord assolit entre la representació dels treballadors de CCOO i l'empresa


Foto L’acord assolit davant l'ERO presentat en l'Hotel Monterrey de Lloret de Mar suposa un increment important de les indemnitzacions previstes per a tota la plantilla i una quantitat superior a la quantitat que correspondria per a les persones amb menys d'un any antiguitat a l'empresa.

Així mateix, es constitueix una comissió de seguiment de recol·locació un cop l’hotel emprengui la seva activitat prevista per a l'any 2022 amb el compromís de garantia d’incorporar un 25 % de la plantilla afectada per l’extinció del seu contracte de treball i que sol·licitin tornar a formar part de la plantilla. Amb 6 mesos d’antelació l’empresa posarà en coneixement del sindicat el perfil formatiu que han de reunir aquestes persones i amb 15 dies d’antelació s’iniciarà el procés de selecció, amb la participació sindical.

Des de CCOO tornem a insistir en la necessitat de la derogació dels articles de la reforma laboral que possibiliten la tramitacions dels ERO que comporten acomiadaments col·lectius.


21/12/2020

CCOO de les Comarques gironines | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.