A més lamenta que no hi hagi cap partida per al projecte del nou hospital

CCOO considera que el pressupost destinat a les obres de l'Hospital Dr. Josep Trueta de Girona és insuficient


La Secció Sindical de CCOO a l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona, un cop passada a la Comissió de Salut de la Regió Sanitària de Girona, i de tota Catalunya, on es va aprovar l’avantprojecte de pressupost destinat al Departament de Salut, lamenta que la partida pressupostària destinada al Trueta actual sigui molt inferior a la que realment es necessita.

Per una banda es destinen uns 377.594 euros a la següent fase de l’UCI pediàtrica i de neonatologia, i per altra, 518.580 euros al nou bloc quirúrgic i l’hospital de dia d’oncologia.

Si tenim en compte que aquest darrer projecte dels nous quiròfans puja un total de 12 milions d’euros, tal i com ja va anunciar el mateix Departament de Salut, amb la partida pressupostària actual per al 2020 significaria que necessitaríem una totalitat de 24 anys per veure el projecte finalitzat.

I a més, des de CCOO ens sap greu, que molt parlar sobre la decisió de la ubicació del nou Trueta, i en canvi no s’ha destinat ni un sol euro per  a aquest 2020 ni tan sols per al projecte. Sembla que juguen amb la ciutadania de la regió sanitària de Girona i amb les professionals quetreballem a l’hospital, que volem recordar que aposten clarament per la construcció del nou Trueta a Girona, i així ens ho han manifestat. També dir que a dia d’avui ja hem recollit més de 7.000 signatures en favor de l’opció de Girona i que més de 1.100 són justament de professionals.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 30 de gener de 2020
30/01/2020

CCOO de les Comarques gironines | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.