Es reitera la informació sol·licitada desembre passat

CCOO de Barcelona Activa reclama a la direcció que reforci la plantilla als llocs de tècnic mig i administratiu


Foto

Per a CCOO no ha queda prou justificada la convocatòria de les 14 places indefinides que la direcció de la empresa va informar al Comitè el passat mes de desembre

 

Els llocs convocats es corresponen amb 2 places de responsables, 11 de tècniques superiors i 1 de tècnica mitja, però cap plaça per a feines administratives de suport.

 

La empresa hores d’ara encara no ha contestat als aclariments que CCOO va plantejar el passat 24 de desembre des de CCOO per tal de decidit si aquestes places obeeixen a necessitats estructurals, i quin tipus de procés que es vol fer servir. Així també, per a CCOO la formació requerida per algunes d’aquestes places es poc coherent amb les funcions a desenvolupar.


13/01/2020

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.