EL GOVERN CONTINUA SENSE OFERIR UNA SOLUCIÓ

Després de l’insult que vam rebre el 31 d’octubre, amb una proposta de recuperació fins el 2026 de les dos pagues robades al 2013 i 2014, continua sense oferir una solució.

Ahir 3 de desembre, en 4 hores de reunió amb el Comitè de Vaga, el Govern no va ser capaç de presentar una oferta de recuperació. Es va limitar a incrementar la recuperació al 2019 d’un 25% de la paga del 2013, enlloc del 10% ofertat el 31 d’octubre, sense cap calendari de recuperació de la resta de pagues ni de les altres retallades.

No ens empassarem cap proposta indigna. Han de tornar aquest 2018 un mínim del 10%, tal i com es van comprometre al juny del 2017. I han de presentar una proposta raonable de retorn de la resta.

No deixarem de treballar per una solució acordada, però el 12D hem de sortir a defensar els nostres salaris, la nostra dignitat i la dels serveis públics que prestem.

Només amb la força dels treballadors i treballadores podrem aconseguir la victòria. Una victòria que ens ajudi a la recuperació de la resta de retallades. Una victòria que hem d’aconseguir les 250.000 persones que treballem per la Generalitat, les universitats públiques i els serveis concertats.

Mantenim la nostra crida a la resta de sindicats per confluir en una gran jornada de lluita en defensa del què és nostre.