S’ha efectuat la signatura , del Pla d’igualtat i el Pla d’acció per als anys 2018-2020 de l’Ajuntament de Mollet

S’ha efectuat la signatura en el marc de la mesa general de negociació, del Pla d’igualtat i el Pla d’acció per als anys 2018-2020 de l’Ajuntament de Mollet. La comissió d’igualtat ha estat treballant quasi dos anys en la seva elaboració, un treball laboriós i que us volem agrair a totes les persones que heu intervingut i heu participat.

 

Aquests documents necessàriament han de contribuir a millorar les condicions laborals de les dones i homes que treballem a l’Ajuntament de Mollet, establint accions concretes que han de servir per aconseguir disminuir els desequilibris i desigualtats que poden patir les dones pel fet de ser dones.

 

La diagnosi evidència la necessitat d’actuar com a Administració Pública,  organitzacions sindicals i com a ciutadania  en la lluita contra les desigualtats que poden patir les dones.

 

Hem demanat a l’Alcalde que incorpori també la ferma voluntat de tirar endavant les propostes d’accions marcades que hauran de tenir suficients recursos econòmics i humans per tal de poder-les desenvolupar i que la seva implementació doni com a resultat la millora del conjunt del personal que treballa a l’Ajuntament de Mollet.