Acord que posa fi a la vaga indefinida

Els treballadors de Transportes Vía Augusta, de Sant Adrià de Besòs, i ESK, de Martorell, conservaran els llocs de treball i tots els seus drets laborals


HAM, empresa que va aconseguir la concessió del transport de gasos del grup industrial francès Air Liquide no acceptava la subrogació de les plantilles de Transportes Vía Augusta i ESK, fet que va provocar el conflicte i la convocatòria de vaga indefinida a ambdues empreses de transport durant els dies 16, 17, 18 i 19 de juliol, fins a arribar al preacord per a la seva desconvocatòria.

La mala gestió del conflicte per part d’HAM ha provocat que la multinacional francesa hagi pres la decisió de rescindir la concessió del transport especial i continuar treballant amb ESK, de Martorell, i Transportes Vía Augusta, de Sant Adrià de Besòs, per la qual cosa es mantenen els 27 llocs de treball i les condicions que estaven en perill.

La unió entre tots els treballadors i les treballadores, la postura decidida i valenta dels piquets informatius, i el suport de les persones delegades de CCOO ha estat clau per l’assoliment d’aquest acord, que posa fi a la vaga indefinida i a les pretensions de la patronal de no respectar els drets laborals de les 27 persones de les plantilles afectades.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 21 de juliol de 2018
21/07/2018

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies