CCOO de Catalunya condemna la càrrega policial desproporcionada i gratuïta contra les treballadores i treballadors d'Amazon


Foto

Les càrregues policials desproporcionades enfront d'un petit piquet de 20 persones ens deixen unes imatges que mostren una actitud inadmisible per part una Delegació del Govern de caràcter democràtic. Dos treballadors han resultat ferits i detinguts.

La vaga realitzada per la plantilla d’Amazon convocada per CCOO, sindicat majoritari en l'àmbit nacional, i la resta de sindicats del comitè d'empresa per als dies 16, 17 i 18 s'ha desenvolupat de forma pacífica i sense incidents durant tot el dia 16 i el matí del dia 17.


L'empresa està impedint el funcionament constitucional del Comitè de Vaga obstruint les seves funcions i dilatant sense causa justificada l'accés al centre de treball.

També, en el matí d'avui, les forces i cossos de seguretat de l'Estat han impedit els piquets informar als camions que s'acostaven fins a la plataforma de Amazon en San Fernando d'Henares.


Pot semblar que la Delegació del Govern de Madrid es plega als interessos econòmics d'una multinacional enfront del deure garantir els drets dels treballadors i les treballadores de Amazon en l'exercici del dret fonamental a la vaga.

CCOO exigeix la immediata posada en llibertat sense càrrecs dels dos treballadors detinguts


20/07/2018

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies