CCOO de Transports Via Augusta i ESK convoquen vaga indefinida a partir del 16 de juliol


Foto

Els treballadors i treballadores de les empreses de transports de mercaderies perilloses Via Augusta i ESK, que realitzen el servei al grup industrial Air Liquide, als centres de treball de Sant Adrià de Besòs i Martorell, aniran a la vaga indefinida a partir del 16 de juliol.

El motiu de la vaga és a causa que Air Liquide Espanya ha tret a concurs aquest servei i l'hi ha concedit a l'empresa Transportis HAM d'Abrera, sense voler subrogar el total de la plantilla de les dues empreses que actualment estan realitzant el servei (13 treballadors i treballadores de Via Augusta i 15 de ESK). 

Davant l'incert futur que els ofereix aquesta situació han decidit per majoria donar suport a la vaga i seguir-la.

Per a CCOO, aquesta situació és una clara estratègia entre les 4 empreses, amb l'única intenció d'eliminar els drets laborals i abaratir el servei que paga Air Liquide, la qual és la principal beneficiada de tot aquest moviment i la que per a nosaltres és la titular del treball que realitzen els conductors d'ESK i Via Augusta.


11/07/2018

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies