A partir del 16 de juliol de 2018

Vaga indefinida a les empreses de transport Via Augusta i ESK, que realitzen el servei per a Air Liquide Espanya


Els treballadors/es de les empreses de transport de mercaderies perilloses Via Augusta i ESK, que realitzen el servei al grup industrial Air Liquidi Espanya als centres de treball de Sant Adrià de Besòs i Martorell, aniran a la vaga indefinida a partir del dia 16 de juliol de 2018.

El motiu de la vaga és la decisió d’Air Liquidi Espanya de treure a concurs aquest servei i concedir-lo a l'empresa Transportes HAM d'Abrera, no volent subrogar al total de la plantilla de les dues empreses que actualment estan realitzant el servei, 13 treballadors/es de Via Augusta i 15 d’ESK; davant l'incert futur que els ofereix aquesta situació han decidit per majoria donar suport i secundar la vaga.

Per a CCOO, aquesta situació és una clara estratègia entre les 4 empreses amb l'única intenció d'eliminació dels drets laborals i abaratir el servei que paga Air Liquidi, principal beneficiada de tot aquest moviment i -per al sindicat- titular del treball que realitzen els conductors d’ESK i Via Augusta.
11/07/2018

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies