La resolució de la Federació de Serveis a la Ciutadania Estatal reivindica un any més la igualtat d'aquest col·lectiu

#EsElMoment de les persones trans


Foto

El dia de l'Orgull LGTBI els colors de l'arc de Sant Martí il·luminaran els carrers i les veus del col·lectiu inundaran tots els espais, especialment les de les persones trans, el valor de les quals i la seva determinació travessarà portes i finestres. 

#EsElMoment de trencar silencis i de reivindicar, una vegada més, que les persones lesbianes, gais, bisexuales, trans i intersexuals hem d'exercir el nostre dret a ser i sentir amb plena llibertat, com la resta de la ciutadania.

FSC-CCOO recordem a delegades i delegats, empreses, administracions públiques, mitjans de comunicació, treballadors i treballadores, forces i cossos de seguretat de l'Estat, judicatura i a la societat en general, que el món és inevitablement divers i que la diversitat suma.

#EsElMoment d'asseverar que la identitat de gènere, la “noció de ser”, és consubstancial a l'ésser humà i que, per tant, no admet condicions ni pot generar diferències de tracte. No obstant això, FSC-CCOO sí que reconeix la LGBTIfòbia com una “malaltia” que ha de ser erradicada.

A la FSC-CCOO volem les nostres filles, fills i adolescents, vius; persones joves treballant i elaborant projectes de futur; persones adultes construint llars i famílies; persones grans rebent cures i protecció. Volem una població diversa plena d'esperança, sana i feliç. 

Podeu descarregar-vos la resolució de la FSC estatal en castellà, aquí.

En pdf adjunt, teniu la traducció al català.

Pel que fa al manifest de la CONC, el trobareu en aquest enllaç.

28/06/2018

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies