Recurs contenciós administratiu contra la DIBA


Foto

CCOO PRESENTEM RECURS CONTENCIÓS ADMINISTRATIU CONTRA LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA PER IMPAGAMENTS DELS PREMIS PER ANYS DE SERVEI

A principis d’aquesta setmana, a través del Gabinet Tècnic Jurídic, la secció sindical de CCOO ha presentat un recurs contenciós administratiu davant l’incompliment de la Diputació de Barcelona dels acords vigents i, més concretament, de l’article 30 que regula la concessió dels premis per anys de servei.

Tal com us hem dit en ocasions anteriors, no podem acceptar que s’incompleixin acords sense fer tot el que calgui per defensar la seva vigència. Recordareu que es tracta d’un conflicte derivat d’un informe no vinculant de la Sindicatura de Comptes i que va donar lloc a uns impagaments que vulneren els nostres drets.

Recalquem que haver presentat un recurs contenciós per l’incompliment unilateral de la Diputació, com a secció sindical no significa que cadascú de nosaltres (com a treballadors/es) no haguem de reclamar judicialment les nostres pagues no percebudes presentant el corresponent recurs contenciós. Per la qual cosa, posem al vostre abast el suport jurídic del Gabinet de CCOO.


CCOO ha decidit anar directament al Contenciós saltant-se el recurs de reposició

En aquest moment, estem davant un escenari incert pel que fa a la resolució d’aquest conflicte mitjançant la via de la negociació. Tenim seriosos dubtes respecte a si la Diputació està disposada a fer l’esforç necessari per arribar a un acord que el personal pugui validar.

 

La via del Contenciós pot durar anys a resoldre’s. Per tant, CCOO seguirem lluitant fins que a la Diputació es trobi quan abans millor una solució digna pel personal. No acceptem la lògica d’haver de resignar-nos a deixar-ho tot en mans del que digui un jutge.

En aquest sentit, necessitem més que mai el suport de tot el personal. Per això,  es convoca a una concentració per al dia 28 de juny com a mesura de pressió per desencallar la resolució d’aquest conflicte.

 

                                                                 


Per més informació podeu visitar la pàgina web de la Secció Sindical de la Diputació de Barcelona.
22/06/2018

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies