Joves

Enquesta europea de joventut

La seva visió, el seu futur: Participar en l'enquesta sobre la visió futura de la joventut sobre el treball en 2030.

més informació »


Acció Jove presenta una guia sobre becaris

Acció Jove de CCOO de Catalunya presenta una guia sobre becaris i valora la situació del jovent en el mercat de treball de Catalunya.

més informació »


Què has de saber per començar a treballar?

La guia inclou informació sobre el contracte (la durada, el període de prova, la jornada laboral, el salari...), el conveni col·lectiu d'aplicació segons l'activitat de l'empresa, la nòmina (encapçalament, meritacions, bases de cotització, deduccions i liquidació...), les vacances i els permisos, la protecció de la salut en el lloc de feina, la representació dels treballadors, l'acomiadament (disciplinari, improcedent...), la dimissió o la finalització del contracte, la quitança o liquidació, la indemnització i la prestació per atur, entre d'altres.

més informació »


Entrevista a Iván Molinos, responsable de joventut de la FSC de CCOO de Catalunya

Em dic Iván Molinos Meire, tinc 28 anys encara que en faig 29 d'aquí a poc i vaig entrar a CCOO perquè a la Generalitat tinc un company al Departament de Governació que em va venir a buscar.

més informació »


Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies