Formació contínua

Preparació oposicions mossos d'esquadra (publicació de convocatòria)

PREPARACIÓ D'OPOSICIONS PER A MOSSOS D'ESQUADRA Prepara't amb les màximes garanties amb ESPOL, acadèmia amb formació reconeguda per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i amb docents en una àmplia experiència en formació policial

més informació »


Oferta formativa

Els cursos s'iniciaran el proper 5 de febrer del 2019.

més informació »


Ofertes formatives de la Fundació Paco Puerto

Oferta formativa

més informació »


Conveni entre CCOO i la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED)

Aquests Programes s'han dissenyat atenent a la metodologia de l'ensenyament a distància que caracteritza a la UNED. Per a això es comptarà amb un entorn d'aprenentatge en línia des del qual es vertebraran les diferents titulacions proposades i el/l'estudiant podrà trobar suport per part dels diferents equips docents.

més informació »


CCOO INFORMA: preparació d'oposicions per al Cos de Tècnics Especialistes Serveis Penitenciaris

Cursos de preparació de les properes oposicions al Cos de Tècnics Especialistes de Serveis Penitenciaris.

més informació »


Manual d'aplicació policial

Manual d'intervenció operativa policial en aplicació de la Llei orgànica 4/2015, de protecció de la seguretat ciutadana

més informació »


Curs de formació per a policies locals

CURS DE COMISSIÓ DE DELICTES PER FUNCIONARIS PÚBLICS

més informació »


Fundació Paco Puerto

Fundació Paco Puerto La Missió de la Fundació Paco Puerto és promoure actuacions que contribueixin a la igualtat d’oportunitats dels treballadors i treballadores, en general, mitjançant la qualificació professional, l’assessorament i l’orientació.

A la Fundació Paco Puerto creiem que les nostres actuacions han d’estar acompanyades sempre per una sèrie de comportaments i actituds personals irrenunciables. Es tracta que les nostres intervencions, projectes i maneres de fer siguin reconegudes.

https://fundaciopacopuerto.cat/

Centre de Formació d'Adults Manuel Sacristán

Centre de Formació d'Adults Manuel Sacristán El CFA Manuel Sacristán és un centre públic de formació de persones adultes, creat el 1991 a partir d'un conveni de col·laboració entre el sindicat CCOO i la Generalitat de Catalunya. Treballem per garantir el dret de les persones a l'educació al llarg de la vida i per oferir una formació de qualitat.

Amb aquest últim objectiu, ens hem incorporat a la xarxa de centres del Projecte de Qualitat i Millora Contínua. Estem oberts en horari de matí, tarda i vespre per adaptar-nos a les necessitats i la disponibilitat horària de les persones. La informació i l'orientació de l'alumnat és una prioritat en el centre. Tots els estudiants compten amb un tutor que, des del principi, els acompanya, aconsella i orienta sobre tots els aspectes de la seva formació.

http://www.ccoo.cat/escolaadults/

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies