Formació contínua

Nova edició de cursos amb descomptes per a l'afiliació i els seus familiars

Edició de maig del 2019.

més informació »


Cursos preparatoris per a les ofertes d'ocupació del 2019 del Grup Renfe

CCOO ha posat en marxa el curs en línia per ajudar en la preparació dels exàmens de les convocatòries de maquinista d'entrada d'àmbit estatal, de l'àmbit de Catalunya i de trànsits transfronterers amb França. D'aquí a poc temps, posarem a la disposició dels nostres afiliats i afiliades cursos per a la preparació de les proves selectives de les convocatòries d'operador comercial d'ingrés i operador d'ingrés de manteniment i fabricació.

més informació »


Cursos en línia d'anglès i de coaching

Cursos amb descomptes per a l'afiliació i els seus familiars.

més informació »


Preparació oposicions mossos d'esquadra (publicació de convocatòria)

PREPARACIÓ D'OPOSICIONS PER A MOSSOS D'ESQUADRA Prepara't amb les màximes garanties amb ESPOL, acadèmia amb formació reconeguda per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i amb docents en una àmplia experiència en formació policial

més informació »


Oferta formativa

Els cursos s'iniciaran el proper 5 de febrer del 2019.

més informació »


Ofertes formatives de la Fundació Paco Puerto

Oferta formativa

més informació »


Conveni entre CCOO i la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED)

Aquests Programes s'han dissenyat atenent a la metodologia de l'ensenyament a distància que caracteritza a la UNED. Per a això es comptarà amb un entorn d'aprenentatge en línia des del qual es vertebraran les diferents titulacions proposades i el/l'estudiant podrà trobar suport per part dels diferents equips docents.

més informació »


CCOO INFORMA: preparació d'oposicions per al Cos de Tècnics Especialistes Serveis Penitenciaris

Cursos de preparació de les properes oposicions al Cos de Tècnics Especialistes de Serveis Penitenciaris.

més informació »


Manual d'aplicació policial

Manual d'intervenció operativa policial en aplicació de la Llei orgànica 4/2015, de protecció de la seguretat ciutadana

més informació »


Curs de formació per a policies locals

CURS DE COMISSIÓ DE DELICTES PER FUNCIONARIS PÚBLICS

més informació »


Fundació Paco Puerto

Fundació Paco Puerto La Missió de la Fundació Paco Puerto és promoure actuacions que contribueixin a la igualtat d’oportunitats dels treballadors i treballadores, en general, mitjançant la qualificació professional, l’assessorament i l’orientació.

A la Fundació Paco Puerto creiem que les nostres actuacions han d’estar acompanyades sempre per una sèrie de comportaments i actituds personals irrenunciables. Es tracta que les nostres intervencions, projectes i maneres de fer siguin reconegudes.

https://fundaciopacopuerto.cat/

Centre de Formació d'Adults Manuel Sacristán

Centre de Formació d'Adults Manuel Sacristán El CFA Manuel Sacristán és un centre públic de formació de persones adultes, creat el 1991 a partir d'un conveni de col·laboració entre el sindicat CCOO i la Generalitat de Catalunya. Treballem per garantir el dret de les persones a l'educació al llarg de la vida i per oferir una formació de qualitat.

Amb aquest últim objectiu, ens hem incorporat a la xarxa de centres del Projecte de Qualitat i Millora Contínua. Estem oberts en horari de matí, tarda i vespre per adaptar-nos a les necessitats i la disponibilitat horària de les persones. La informació i l'orientació de l'alumnat és una prioritat en el centre. Tots els estudiants compten amb un tutor que, des del principi, els acompanya, aconsella i orienta sobre tots els aspectes de la seva formació.

http://www.ccoo.cat/escolaadults/

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.