2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical


Data: 08/11/2018 - 09/11/2018
Hora: 09.30
Lloc: Via Laietana, 16. Sala d'actes - Barcelona (Barcelonès)
Convoca:
Observacions:

El 8 i 9 de novembre de 2018 tindran lloc a la sala d'actes de la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16 de Barcelona) les segones Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical, que portaran per lema 'La precarietat laboral: desigualtat i discriminació'.

Les jornades serviran per tractar temes com el treball a temps parcial com a factor de discriminació, la corresponsabilitat en la conciliació de la vida laboral i familiar, els judicis amb perspectiva de gènere en la jurisdicció social, els reptes de la negociació col·lectiva en matèria de desigualtat i bretxa salarial, la desigualtat retributiva entre homes i dones o la discriminació i la doble escala salarial des del punt de vista jurídic.

A més, també està previst concedir el premi Josep Devesa a la millor comunicació amb la finalitat de fomentar i reconèixer la investigació en relació amb els temes tractats en les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical.

Feu clic per veure:

- el cartell de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català)
- el cartell de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en castellà)

- el tríptic de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català)
- el tríptic de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català) 

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.