Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomesfoto edifici CCOO de Catalunya
format impressió |  contrast  

Escola de Formació Sindical

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


CCOO Osona organitza la xerrada: “Sanitat pública, de l'excel·lència a la beneficiència?", dins el cicle “Això no és una crisi, és una estafa”


Foto
Serà a càrrec de FRANCESCA ZAPATER, metgessa de família d'atenció primària, membre de FOCAP.

El 27 d’abril, a les  19 hores, al Centre Cívic Can Pau Raba (C/ Raval Cortines, 24, Vic)

Ens preguntarem si és un canvi de tendència o simplement una casualitat, i si les retallades ja afecten la salut de les persones. Reflexionarem, tal i com publicava El País, el 18 de febrer del 2012: “Algo menos de existencia por delante, según la estadística. La esperanza de vida al nacimiento de los residentes en España ha caído ligeramente entre julio de 2010 y junio de 2011 según el INE. Esta caída de la esperanza de vida, aunque son centésimas, rompe la tendencia de casi 50 años de aumento de la esperanza de vida.”  


26/04/2012

Afilia't aquí

i-gesform
Integra 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI