Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomesfoto edifici CCOO de Catalunya
format impressió |  contrast  

Escola de Formació Sindical

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Dijous, 23 de febrer, a les 10 h, convocada conjuntament per CCOO i UGT

Assemblea de delegats i delegades a Barcelona


Foto
Aquest dijous, 23 de febrer, a les 10 h, s'ha fet una assemblea conjunta de CCOO i UGT a Barcelona, en la qual s'han analitzat els aspectes més negatius de la nova reforma laboral aprovada pel Govern del PP.
Durant les intervencions s'ha descrit la reforma laboral com una reforma innecessària ja que, com la resta de reformes que s'han portat a terme, no crearà llocs de treball; però també és una reforma injusta, ja que retalla drets laborals a tots els treballadors i treballadores, facilita l'acomiadament i discrimina els desempleats que ja no reben cap prestació.
L'assemblea, que ha reunit prop de 4.000 persones, s'ha celebrat al Pavelló Municipal d'Esports de la Vall d'Hebron (pg. Vall d'Hebron, 166-176, metro línia 3, parada Montbau), i ha comptat amb la preséncia de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya; Josep Maria Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya; Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO, i Cándido Méndez, secretari general de la UGT.

Feu clic per veure:
-el targetó de l'Assemblea de delegats i delegades del 23-2-2012
-la intervenció de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya23/02/2012

Afilia't aquí

i-gesform
Integra 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI