Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomesfoto edifici CCOO de Catalunya
format impressió |  contrast  

Escola de Formació Sindical

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Conferència “De la democràcia a la mercadocràcia” a càrrec de Toni Comin


Foto "El poder financer ocupa llocs clau de la Unió Europea. Almenys 14 estats han col·locat banquers o gestors de fons d'inversió al capdavant dels ministeris d'Economia o bancs centrals. Experts denuncien un "cop d'estat" financer". Diari Público del 4 de desembre de 2011.

Dins el cicle AIXÒ NO ÉS UNA CRISI, ÉS UNA ESTAFA, aquest mes de gener hi tindrà lloc una xerrada sobre el paper que estan jugant els governs en la crisi. L'objectiu de la xerrada és intentar entendre què està passant, com hem arribat aquí, com el poder financer s'ha apoderat dels governs, etc. Pas previ, i imprescindible, per poder actuar i transformar aquesta situació que tant ens està angoixant i preocupant a tots i a totes.

La xerrada du com a títol: “De la democràcia a la mercadocràcia” i la portarà a terme en Toni Comín, filòsof i llicenciat en Ciències Polítiques i professor de Ciències Socials a ESADE. La xerrada tindrà lloc el proper 20 de gener, a les 18.30 al Centre Cívic Can Pau Raba (C/ Raval Cortines, 24, Vic).

13/01/2012

Afilia't aquí

i-gesform
Integra 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI