Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomesfoto edifici CCOO de Catalunya
format impressió |  contrast  

Escola de Formació Sindical

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Espai obert per a la reflexió en el marc del Consell de Comfia-CCOO Catalunya

Josep Fontana: 'La contribució del moviment dels treballadors i treballadores per a consolidar l'estat del benestar'


Foto

L’historiador i professor emèrit de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Fontana participarà en un espai obert al conjunt de l’estructura sindical de CCOO, en què farà una reflexió sobre la contribució dels moviment dels treballadors i treballadores per consolidar l’estat del benestar i els drets de ciutadania socials, agafant com a fil conductor alguns dels arguments presents a la seva última obra Por el bien del imperio. Una historia del mundo desde 1945. La trobada es realitzarà el divendres 20 de gener a les 12 hores, a la sala d'actes de CCOO, en el marc del Consell de COMFIA-CCOO de Catalunya, i compta amb la col·laboració de la Secretaria de Formació i Cultura de CCOO de Catalunya.

Aquesta intervenció es fa en un context difícil de reflexió profunda i de redefinició de les propostes, alternatives i de defensa aferrissada de l'estat del benestar per part del sindicalisme confederal i dels moviments dels treballadors i treballadores.

Josep Fontana va rebre un acte de reconeixement per part de la Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya el passat mes de juny per la seva trajectòria cívica i professional dedicada a la recerca i la investigació en les ciències socials, la qual ha aportat a la nostra societat un valuós llegat intel·lectual per comprendre la realitat que ens envolta i donar-nos eines per transformar-la en una societat més justa i equitativa.

Josep Fontana és el president del jurat del Premi Ángel Rozas, que convoca la Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya, a la Recerca en Ciències Socials per a investigadors i investigadores novells amb l'objectiu de reconèixer la millor recerca sobre el món del treball.

Josep Fontana també és premi Creu de Sant Jordi (2006), premi nacional a la trajectòria profesional i artística de la Generalitat de Catalunya (2007), doctor honoris causa per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, per la Universitat de Valladolid i premi en reconeixement a la trajectòria com a acadèmic i intel·lectual d’esquerres, historiador i formador de molts ciutadans i ciutadanes del país des de l’àmbit universitari, així com per generar debat i transmetre noves idees, des de la Universitat Progressista d’Estiu (UPEC) el 2011.

+ informació sobre la conferència17/01/2012

Afilia't aquí

i-gesform
Integra 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI