Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomesfoto edifici CCOO de Catalunya
format impressió |  contrast  

Escola de Formació Sindical

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Nous cursos de formació sindical en col·laboració amb les universitats i adreçats a assessors i assessores sindicalsAquesta formació que es dóna des de fa molts anys ens permet apropar el sindicat a la universitat i a l’inrevés i es realitza de manera coherent amb l’itinerari formatiu integral dissenyat per a assessors i assessores sindicals.

El principal objectiu d’establir aquest itinerari formatiu és capacitar els assessors i assessores del nostre sindicat per millorar el servei que donem com a organització i també per incrementar la capacitat de servei en aquesta área concreta.

Aquesta col·laboració té com a gran actiu combinar la solució a qüestions sindicals quotidianes que es produeixen als centres de treball, amb exposicions i marcs tèorics des d’un vessant jurídic, i permet contrastar i cercar millors solucions als problemes.

Els cursos s’estructuren en un primera part d’habilitats personals i comunicatives respecte al tracte amb el públic i en un altra part d’actualització de coneixements en matèria de relacions laborals i dret del treball.


01/04/2011

Afilia't aquí

i-gesform
Integra 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI