Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomesfoto edifici CCOO de Catalunya
format impressió |  contrast  

Escola de Formació Sindical

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


S'inicia el programa “Formació per a l'acció: treball, cultura i valors”


El programa es farà del 18 de febrer a l’1 d'abril, als locals de CCOO, i té com a objectiu proporcionar a quadres i dirigents sindicals eines i instruments relacionats amb la realitat actual des d’un punt de vista crític.

Està coordinat pel professor Joan Anton Mellón, catedràtic de Ciència Política i de l’Administració de la UB. També hi participen els professors de la UB Albert Recio, Montserrat Carbonell, Antonio Madrid, Víctor Climent, Jorge Calero i Xavier Vinader, de la URL.
En 28 hores s’analitzaran els canvis estructurals històrics, els canvis estructurals econòmics i socials, i els canvis estructurals culturals i ideològics.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la potenciació del debat intern sobre el caràcter sociopolític i els valors del sindicalisme independent en la seva presa de decisions i en la seva relació amb el poder, però en cap cas indiferent ni neutral en la seva concepció de la societat i els interessos que representa.

Vegeu el programa sencer aquí.


27/01/2011

Afilia't aquí

i-gesform
Integra 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI