Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomesfoto edifici CCOO de Catalunya
format impressió |  contrast  

Escola de Formació Sindical

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


www.ccoo.cat/formaciosindical

L'Escola de Formació Sindical de CCOO de Catalunya presenta el seu nou web


FotoL'Escola de Formació Sindical (EFS) és l'instrument del qual es va dotar CCOO de Catalunya per oferir eines formatives, habilitats i capacitats d'intervenció sindical en el centre de treball al seu actiu més important: els delegats i delegades i els quadres sindicals.

Aquesta pàgina web pretén ser un canal de comunicació i una finestra oberta al conjunt d'afiliats i afiliades, delegats i delegades, quadres i estructures del sindicat per poder copsar les seves necessitats formatives i perquè puguin conèixer la completa oferta formativa que dissenya, executa i imparteix CCOO.

La nostra concepció de la formació sindical és que és un dret dels treballadors i treballadores i, alhora, un deure de totes les persones que tenen alguna responsabilitat a casa nostra en un futur cada cop més complex i canviant.

Esperem que aquest nou instrument sigui una eina útil.

Connecteu-vos, doncs, a www.ccoo.cat/formaciosindical.

29/12/2010

Afilia't aquí

i-gesform
Integra 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI