Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomesfoto edifici CCOO de Catalunya
 contrast  

Escola de Formació Sindical

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Equip

L'Escola de Formació Sindical, forma part de la Secretaria de Formació Sindical, Estudis i Cultura i compta amb un equip estable de persones que realitzen les diferents funcions de dissenyar, planificar i impartir la formació sindical. 


Secretari d'Organització:

Andrés Querol

Coordinador General Escola de Formació Sindical

Severo Insausti Enriquez
 

Equip Pedagògic

L'equip de formadores i formadors de l'Escola estem capacitats en diverses especialitzacions, aptituds i actituds en consonància amb els valors i principis del nostre sindicat.

Cal destacar les diferents experiències sindicals de l'equip, des de l'exercici de les funcions de delegat o delegada al centre de treball o l'assumpció d'altres responsabilitats sindicals en l'àmbit federatiu o territorial.

La nostra formació acadèmica i d'especialització es recolza en persones amb estudis en Dret, Relacions Laborals, Història, tècnics superiors en Salut Laboral, Psicologia, Gestió i Administració de l'Empresa o altres matèries que combinades amb un alt grau d'autodidactisme i actualització permanentment, fa que aquest equip multidisciplinari conjugui l'experiència sindical i el rigor tècnic.

El mateix equip de l'Escola de Formació Sindical de CCOO de Catalunya dissenya, redacta i actualitza els materials propis, que són aprofitats també per delegats i delegades de fora de Catalunya i amb un bon nivell de capacitació en idiomes té la voluntat estratègica de compartir projectes europeus de formació sindical, participar-hi i implicar-s'hi.

El nostre equip també compta amb un bon equilibri entre dones i homes, diversitat intergeneracional, de procedència d'activitat professional, de vincle amb el sindicat, etc. És a dir, som un equip actiu, dinàmic, compromès i amb una ferma voluntat de desenvolupar la nostra feina al millor possible.

Perquè la formació sindical és un dret i alhora un deure per a totes les persones que conformem
CCOO.

Us esperem a l'aula!

Domingo Arribas
Ángel Cobo
Teresa Costa
Josep Llabrés  
Loren Rider
Josep Mª Ruiz
Miquel Tarrés  

Gestió administrativa

Maria Cristina Montiel


 


Afilia't aquí

i-gesform
Integra 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI