Preinscripció i matrículaEl curs 2020-2021 es podrà veure afectat segons l’evolució de la pandèmia i les instruccions del Departament d’Educació i el de Salut. Es treballa per garantir el màxim de presencialitat tot i que, depenent dels recursos del centre (espais, professorat, etc), les condicions de presencialitat podrien variar segons el context.

És important tenir en compte aquests aspectes abans de formalitzar la matrícula.

En aquesta notícia trobareu una selecció d'enllaços perquè us sigui més fàcil consultar les característiques dels estudis que oferim al centre.

De manera general, els nostres cursos són anuals: comencen al setembre i acaben al juny.

Al juny el Departament d'Educació obre un període de preinscripció i la matrícula de les places que s'hi assignen és al setembre. Cal dir que en la preinscripció les places s'assignen per sorteig i no per l'ordre en què s'hagi fet la sol·licitud. El Departament d'Educació assigna a cada persona un número aleatori i després realitza un sorteig per determinar el número a partir del qual s'ordenaran les preinscripcions (número de desempat).

Un cop començat el curs, la matrícula als nostres ensenyaments és viva: una persona es podrà matricular en aquells ensenyaments amb places disponibles, sempre que el seu nivell sigui l’adequat per seguir les classes amb normalitat. S'anirà informant periòdicament de les vacants al web del centre.


Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults" | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.