Informàtica


Poden accedir a aquests estudis totes les persones que tenen més de 18 anys i les que els compleixen durant l'any natural en què s'inicia la formació.


COMPETIC 1
Curs anual de 3 hores setmanals i un total de 105 hores.

COMPETIC 1 el poden cursar les persones que hagin superat el curs COMPETIC inicial o que n'acreditin els coneixements competencials bàsics. El curs suposa un domini elemental de les tecnologies de la informació i la comunicació. Aquest nivell correspon a una persona usuària que té un domini bàsic d’aquestes tecnologies i que se n’inicia en el coneixement i ús.

En aquest curs es recullen les tres competències del nivell bàsic de l'ACTIC no recollides a COMPETIC inicial:

C1. Cultura, participació i civisme digital.
C5. Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment.
C6. Tractament de la informació numèrica.

El certificat del nivell COMPETIC 1 equival al certificat bàsic de l’ACTIC.


COMPETIC 2
Curs anual de 4 hores setmanals i un total de 140 hores. En el CFA Manuel Sacristán es pot cursar presencialment i a distància.

COMPETIC 2 el poden cursar les persones que han superat o acreditat les competències del curs COMPETIC 1. El curs suposa un domini efectiu de les tecnologies de la informació i la comunicació en relació amb els seus àmbits generals d’aplicació. Aquest nivell correspon a una persona usuària que té autonomia i capacitat crítica envers l’ús d’aquestes tecnologies.

En aquest curs es recullen les vuit competències del nivell mitjà de l'ACTIC:

C1. Cultura, participació i civisme digital.
C2. Tecnologia digital, ús de l'ordinador i del sistema operatiu.
C3. Navegació i comunicació en el món digital.
C4. Tractament de la informació escrita.
C5. Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment.
C6. Tractament de la informació numèrica.
C7. Tractament de les dades.
C8. Presentació de continguts.

El certificat del nivell COMPETIC 2 equival al certificat mitjà de l'ACTIC.


COMPETIC 3
Curs anual de 3 hores setmanals i un total de 105 hores. En el CFA Manuel Sacristán es pot cursar presencialment o a distància.

COMPETIC 3 el poden cursar les persones que han superat prèviament el curs COMPETIC 2 o acreditar-lo mitjançant el certificat ACTIC del nivell mitjà.

El curs suposa un domini avançat de les tecnologies de la informació i la comunicació en relació amb els seus àmbits específics d’aplicació. Aquest nivell correspon a una persona usuària que té un ampli domini d’aquestes tecnologies i que disposa de capacitat per aprofitar al màxim les prestacions que ofereixen les tecnologies de la informació i la comunicació, de construir usos alternatius i de donar suport a altres persones perquè puguin millorar el desenvolupament de les seves competències.

En aquest curs es recullen les cinc competències del nivell avançat de l'ACTIC i els centres estan obligats a impartir-ne tres. Al nostre centre oferim totes cinc competències:

C4. Tractament de la informació escrita.
C5. Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment.
C6. Tractament de la informació numèrica.
C7. Tractament de les dades.
C8. Presentació de continguts.

El certificat del nivell COMPETIC 3 equival al certificat avançat de l'ACTIC i s'obté quan almenys se superen dues competències.


Més informació sobre aquests estudis a la guia informativa de l'ensenyament i al web Estudiar a Catalunya del Departament d'Educació.

Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults" | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.