Horaris


Podeu consultar els horaris PROVISIONALS per al curs 2020-2021.

El curs 2020-2021 es podrà veure afectat segons l’evolució de la pandèmia i les instruccions del Departament d’Educació i el de Salut. Es treballa per garantir el màxim de presencialitat tot i que, depenent dels recursos del centre (espais, professorat, etc), les condicions de presencialitat podrien variar segons el context.

És important tenir en compte aquests aspectes abans de formalitzar la matrícula.
 
Cliqueu a sobre del curs o de l'ensenyament que us interessi:


Els cursos programats durant un any acadèmic no tenen assegurada la continuïtat en la mateixa franja horària o dia en el següent. Els horaris s’elaboren en funció de la demanda i de la disponibilitat de professorat i espais.

Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults" | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.