Nova concentració del Lleure: 29 de setembre a les 17 hores al Parlament. FARTES D’ESTAR CONGELADES!

El 29 de setembre a les 17h davant del Parlament, continuem amb  les mobilitzacions per reivindicar un conveni que garanteixi l’actualització salarial i la millora de condicions de treball de prop de 26.000 persones treballadores arreu de Catalunya.

Després de la concentració unitaria del passat 21 de setembre a la Plaça Sant Jaume, tornem a sortir al carrer, ja que considerem inadmissible la proposta de congelació salarial sumada als anys 2018,2020, 2021 i 2022.

Com ja posàvem de manifest al juliol al comunicat conjunt dels tres sindicats, les patronals del lleure educatiu i sociocultural dinamiten la negociació del conveni col·lectiu i evidencien un altre cop la seva manca de voluntat negociadora.

Continuem amb les concentracions i us anirem informant de futures accions, necessàries si volem aconseguir un conveni que reculli les necessitats del sector.

És importantíssima la presència de totes les persones treballadores del lleure. Només mostrant la força que tenim juntes podrem aconseguir canvis en la proposta de la patronal.