Continuem mobilitzant-nos pel conveni: 21 de setembre 10h a Pl. Sant Jaume!

Com ja posàvem de manifest al juliol al comunicat conjunt dels tres sindicats, les patronals del lleure educatiu i sociocultural dinamiten la negociació del conveni col·lectiu i evidencien un altre cop la seva manca de voluntat negociadora.

Considerem inadmissible la proposta de congelació salarial sumada als anys 2018,2020, 2021 i 2022.

En aquest sentit el 17 de juny, CCOO vam fer una primera concentració que marcava l’inici de mobilitzacions per demostrar a la patronal la nostra repulsa cap a aquesta manca de voluntat negociadora, alhora que reivindiquem un conveni digne que garanteixi l’actualització salarial i la millora de condicions de treball de prop de 26.000 persones treballadores arreu de Catalunya.

Aquesta va ser la primera, però no pot ser l’última si volem aconseguir un conveni que reculli les necessitats del sector.

És per aquesta raó que us convoquem el pròxim 21 de setembre a les 10 del matí a la concentració unitària a la Plaça Sant Jaume. I aprofitem per donar-vos un altre data, el pròxim 29 de setembre al Parlament de Catalunya. (l’hora està per concretar, tot i que serà a la tarda).

És importantíssima la presència de totes les persones treballadores del lleure. Només mostrant la força que tenim juntes podrem aconseguir canvis en la proposta de la patronal.

[pdf-embedder url=”https://educaccio.wpsysadmin.dev/wp-content/uploads/2021/09/cartell-unitari-lleure.pdf” title=”cartell unitari lleure”]