Ja al DOGC: Convocatòria del concurs de mèrits del personal docent

Avui, 5 de setembre de 2022, el Departament d’Educació ha publicat la RESOLUCIÓ EDU/2563/2022, de 16 d’agost, de convocatòria dels processos d’estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits per a l’ingrés a la funció pública docent.

Aquest concurs de mèrits arriba després de l’acord signat amb Funció Pública el 9 de maig per la IAC (USTEC), UGT i CCOO per aconseguir més places per al procés extraordinari d’estabilització.

El període per a presentar la sol.licitud pel cos de mestres, de professorat d’ensenyament secundari, de professorat tècnic de formació professional, de professorat d’escoles oficials d’idiomes, de professorat d’arts plàstiques i disseny i de mestres de tallers d’arts plàstiques i disseny és de 20 dies hàbils a comptar a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució al DOGC. Per tant les sol·licituds es poden presentar del 6 de setembre al 3 d’octubre.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya gestionarà directament tot aquest procés. 

La inscripció al concurs de mèrits es fa de forma telemàtica, per això cal tenir un identificador digital

Teniu més informació i valoracions sobre tot el procés d’estabilització en aquest enllaç: https://educaccio.cat/publica/oposicions-docents/a l’apartat “Procés extraordinari mitjançant concurs de mèrits”