Oposicions docents: Cursos de preparació i Orientacions per a la realització dels supòsits pràctics_

Et presentaràs a oposicions docents? Estem dissenyant nous cursos de formació. Valorem la teva opinió.

CCOO oferirem formació adreçada a aquelles persones que vulguin presentar-se a la convocatòria d’oposicions docents. En aquests moments estem dissenyant les agrupacions d’alumnes, sempre amb l’objectiu de garantir la utilitat de la formació i la millor qualitat.

Per això, aquelles persones que estigueu interessades a fer aquests cursos de formació, us fem arribar aquest formulari amb una sèrie de preguntes. En funció de les respostes i un cop revisades les inscripcions, intentarem fer agrupacions que responguin a les vostres necessitats. El treball per àmbits, per metodologia de treball, en format presencial o telemàtic, o per especialitat, són aspectes que considerem importants valorar a l’hora de fer les agrupacions i el disseny dels cursos.

Un cop feu aquest pas, rebreu informació del procés de manera puntual i en farem difusió pels canals habituals.

Enllaç al formulari enquesta


CURSOS D’ORIENTACIÓ A LA PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA

En compliment de l’acord signat per CCOO el 2017, el curs 21-22 hi haurà nova convocatòria d’oposicions als cossos de secundària, EOI, i Arts plàstiques i disseny.

La Federació d’Educació de CCOO i la fundació Paco Puerto organitza cursos d’orientació per a la porgramació didàctica per les oposicions docents. 

Cursos de formació per la preparació de programacions i unitats didàctiques


Si vols rebre informació actualitzada del procés d’oposicions docents, pots apuntar-te en el nostre butlletí informatiu: educaccio.cat/infoeduccoo

Si vols rebre informació immediata, pots apuntar-te al nostre canal de telegram: t.me/educaccio

Recordem: Aquestes oposicions s’han convocat gràcies a l’acord signat el 16 de juny de 2017 per CCOO i UGT per reduir fins al 8% la taxa d’interinitat, garantint un lloc de treball estable, en millors condicions i amb independència de criteris subjectius i arbitraris.

ORIENTACIONS PER A LA REALITZACIÓ DELS SUPÒSITS PRÀCTICS

La Federació d’Educació de CCOO i el seu centre de formació, la Fundació Paco Puerto, organitzem orientacions per a la realització dels supòsits pràctics de les properes oposicions docents.

Cursos de formació per la preparació de programacions i unitats didàctiques


Si vols rebre informació actualitzada del procés d’oposicions docents, pots apuntar-te en el nostre butlletí informatiu: educaccio.cat/infoeduccoo

Si vols rebre informació immediata, pots apuntar-te al nostre canal de telegram: t.me/educaccio

Informació actualitzada: Si vols rebre la informació actualitzada referent a les properes oposicions docents i els propers cursos apuntat al grup correu omplint aquest formulari.

La convocatòria oposicions s’han convocat gràcies a l’acord signat el 16 de juny de 2017 per CCOO i UGT per reduir fins al 8% la taxa d’interinitat, garantint un lloc de treball estable, en millors condicions i amb independència de criteris subjectius i arbitraris.  Tens més informació de les places ofertades fins als 2022 en aquest enllaç.