UNIR – Universidad Internacional de La Rioja

Logo Unir Web

5% de descompte per a l’afiliació de CCOO

La Universitat Internacional de la Rioja és una universitat privada oberta a Espanya centrada en l’educació en línia, amb seu a Logronyo, La Rioja. 
Té com a objectiu promoure el comportament ètic, la lluita contra el frau acadèmic, la defensa de la llibertat acadèmica, la prevenció de la intolerància i de la discriminació de qualsevol tipus dels estudiants o del seu personal.
Docència 100% en línia La nostra metodologia et permet estudiar sense desplaçar-te mitjançant un model d’aprenentatge personalitzat
Classes en directe Els nostres professors imparteixen 1600 hores de classes en línia a la setmana. Pots assistir en directe o veure-les en un altre moment.
Tutor personal En UNIR mai estaràs sol. Un tutor personal realitzarà un seguiment individualitzat i t’ajudarà en tot el que necessitis.

La Federacion de Servicios de CCOO a La Rioja ha renovat l’acord, les persones que estiguin interessades a inscriure en algun dels estudis de màster / Graus Universitaris de la UNIR han de complir la condició de tenir una antiguitat d’1 any o pagar quota anual, si és nova afiliació .


El descompte serà d’un 5% addicional als preus oferts i, en el cas de ser antic alumne, també es farà aquest descompte. Fins el 30 de juny 2021, UNIR ha tret una oferta d’un 30% de descompte en Màsters Oficials en Educació. Segons el nostre acord, a aquest 30% s’uneix un 5% de descompte addicional

Les persones interessades han de sol·licitar el certificat d’afiliació i presentar-lo a UNIR a l’hora de matricular-se.
el certificat el pots sol·licitar directament des de l’app del sindicat per a mòbils o des de la web de la seu electrònica de CCOO de Catalunya https://seu-electronica.ccoo.cat
Quan la persona interessada es matriculi ha d’enviar un email a [email protected], també poden escriure per demanar suport.