Inauguració a Granollers de l’exposició “Guerres, persones refugiades i solidaritat”

Avui dimarts, 18 de desembre, a les 19.00 hores, a Can Jonch-Centre de Cultura per la Pau (c/Rec, 19)

Avui dimarts, 18 de desembre, CCOO inaugura a Granollers l’exposició “Guerres, persones refugiades i solidaritat”. Serà a les 19.00 hores, a Can Jonch-Centre de Cultura per la Pau (c/Rec, 19, Granollers), on s’estarà fins el proper 14 de gener de 2019.

L’exposició, amb el suport de l’Ajuntament de Granollers, parla de guerres, persones refugiades i víctimes de l’exili, i la mostra de la solidaritat que representa la història de la Maternitat d’Elna, com espai de llum en mig de la foscor, d’espai de vida en mig de la mort, d’espai de dones i de solidaritat.

La inauguració d’avui comptarà amb les intervencions de Quim Fornés, secretari de Cultura i Cooperació de CCOO del Vallès Oriental-Maresme-Osona, Rudi Benza, regidor de Civisme i Convivència, Participació Ciutadana i Barris, Nova Ciutadania i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Granollers, Rosa Sans, directora de la Fundació Cipriano García-CCOO de Catalunya, i Gonzalo Plata, secretari general de CCOO del Vallès Oriental-Maresme-Osona.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 18 de desembre de 2018

Agenda:
Dimarts, 18 de desembre, de 2018
a les 19.00 hores
Can Jonch-Centre de Cultura per la Pau – c/Rec, 19. Granollers