5a. Cursa Solidària per la Justícia Social a Terrassa

Diumenge 22 d’abril, amb presència de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya

El proper diumenge 22 d’’abril tindrà lloc a Terrassa la 5a. Cursa Solidària per la Justícia Social (http://cursajusticiasocial.cat/), organitzada per CCOO del Vallès Occidental – Catalunya Central i Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca), i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, Canal Terrassa TV-Ràdio Municipal Terrassa, Creu Roja, Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, escola Joaquima Vedruna de Terrassa, IES Sant Eulàlia, Esplai La Fàbrica, Iniciatives Socioculturals – Centre d’Esplai Guadalhorce, Associació de Veïns Guadalhorce, Consell Esportiu del Vallès Occidental – Terrassa, i Associació de Veïns i Veïnes de Can Tusell.

La cursa començarà a les 9.30 hores a l’avinguda Béjar amb Carretera de Matadepera (a les 11 hores cursa de cadires de rodes i circuit adaptat, i a les 11.15 hores cursa absoluta). Des de les 10.30 hores, el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, hi atendrà als mitjans de comunicació.

Els objectius principals de la cursa segueixen sent la recollida d’aliments, mitjançant la solidaritat i el compromís de les persones participants, que correran els 5 km havent fet lliurament de 5 kg d’aliments (les criatures hi aporten 1 kg d’aliments) per ajudar a dignificar el dia a dia de les persones amb menys recursos. Volem també continuar trencant barreres físiques i mentals, per això compartim amb els companyes i les companyes amb paràlisi cerebral aquests 5 km de solidaritat i integració. I a més, com a novetat i per a totes aquelles persones amb problemes de mobilitat, tenim el nou circuit adaptat de 2 km “perquè junts som capaços”.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 20 d’abril de 2018

Agenda:
Diumenge, 22 d’abril, de 2018
9.30 hores (curses infantils)
10.30 hores (declaracions)
11.00 hores (cursa cadires de rodes i circuit adaptat)
11.15 hores (cursa absoluta)
Av. Béjar amb Ctra. de Matadepera. Terrassa